Sonja Schuurman | Over
353
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-353,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Over Sonja

Ik ben in 1948 geboren op Curaçao. Mijn jeugd heb ik grotendeels doorgebracht op het prachtige eiland. In 1966 ben ik naar Nederland gekomen, waar ik op de Kweekschool in Utrecht heb gestudeerd voor onderwijzeres.

 

Mijn interesse voor schilderen dateert al vanaf mijn jeugd en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld in stijl, onderwerpkeuze en techniek. Mijn stijl is overwegend realistisch. De onderwerpkeuze is divers, met een voorkeur voor natuur, romantische stadsgezichten en mensen. De laatste jaren ligt het accent qua techniek op acryl. Ik word geïnspireerd door reizen, foto’s en andere schilders.

 

Ik heb een aantal workshops en cursussen gevolgd en daarnaast maak ik ruim 20 jaar deel uit van een schildersgroep in Bunnik.

 

Deze site geeft een indruk van het werk dat ik in de afgelopen jaren heb gemaakt.

 

e-mail: sonjasbv@xs4all.nl telefoonnummer: 0622269284.